Välj en högkvalitativ skopa

Är du på jakt efter en ny skopa till din grävmaskin? Då har du kommit helt rätt!

Utför markplaneringsarbete med planeringsskopa

Planeringsskopa kan även kallas för planerskopa eller släntskopa. Ja, som bekant har kärt barn många namn. Planeringsskopa är det idealiska verktyget när du ska planera eller justera stora ytor. Den är utformad för att du ska kunna utföra ett mycket noggrant och precist markarbete, även på lutande underlag. Den är perfekt när du ska flytta stora mängder av material, som till exempel grus och jord, över stora ytor. Den kan flytta stora mängder jord utan att grävmaskinen överbelastas på något sätt.
Se till att investera i en gedigen planeringsskopa – allt för att du ska kunna arbeta så smidigt som möjligt och få ett lyckat resultat. En skopa i bra kvalitet håller i många år framöver och är en förutsättning för dig som använder planeringsskopan ofta.

Olika viktklasser

Du hittar planeringsskopor för entreprenadmaskiner i flera olika viktklasser. Du kan välja mellan maskinviktklasser från 0,5 till 1,2 ton, 1,3 till 2,9 tom, 3,0 till 4,9 ton samt 7,5 till 10 ton.
När du väljer en av dessa skopor kan du vara helt trygg i att du får ett redskap i ett mycket tåligt material – en kvalitetsprodukt som du kommer att kunna ha glädje av under lång tid.
Planeringsskoporna är utrustade med Hardox-skär, vilket garanterar att du får de allra bästa förutsättningarna för att kunna utföra ditt markplaneringsarbete på absolut bästa sätt. Dessa skär ger en extra stark brytyta, vilket gör att du kan arbeta med alla olika underlag. Det spelar ingen roll vilken jordart eller vilken mängd du arbetar med. Arbetet blir lika bra utfört oavsett.
Är det en hydraulisk planeringsskopa som du söker till din minigrävare? Inga problem, självklart finns även det och dessutom i olika varianter.
Tveka inte att kontakta din leverantör för råd! De hjälper dig mer än gärna.